Dit zijn wij

Onze wijk in wording, ontwikkelt zich tot een kinderrijke prachtplek. In augustus 2021 opende WillemsPoort voor het eerst haar deuren. Voorlopig in een tijdelijke huisvesting. Van ons échte pand, de oude Kazerne, maken we in de tussentijd een modern en stijlvol kindcentrum, waar kinderen hun ogen uitkijken. En kunnen experimenteren met het leven. Gereed in de zomer van 2023.

Een kind leert en ontwikkelt zich de hele dag. Op school én in de kinderopvang. Daarom zijn wij samen WillemsPoort. Wij bieden een gevarieerd, modern, betekenisvol en leerzaam dagprogramma voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Je kind ontwikkelt zich al die jaren met dezelfde vriendjes, professionals en anderen. In dezelfde omgeving. Samen creëren we een doorgaande leerlijn. Wel zo fijn voor je kind! En voor jou.
Let op: in de tijdelijke huisvesting kunnen wij helaas geen baby’s en dreumesen opvangen.

De naam WillemsPoort is bedacht door wijkbewoner Louis van Gerwen en verwijst naar de stoere, karakteristieke poort van de oude kazerne. WillemsPoort symboliseert de toegang naar een gelukkige toekomst voor de kinderen van Willemsbuiten.

Mijn naam is Marieke Hamburg. Ik ben de geluksvogel die leiding mag geven aan het gloednieuwe kindcentrum in de prachtige wijk Willemsbuiten. Als pedagogisch en onderwijskundig leider bouw ik vol enthousiasme mee aan deze warme en moderne plek waar professionals, kinderen en ouders graag komen. En heel, heel veel leren. Van elkaar. En mét elkaar.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Marieke Hamburg
Directeur KC WillemsPoort
06-40376655
marieke.hamburg@xpectprimair.nl

Mijn naam is Saskia Brock, vestigingsmanager van Humankind bij WillemsPoort.
Samen en Ontwikkelen. Dit zijn de eerste twee woorden, die in mij opkomen als ik denk aan ons nieuwe Kindcentrum WillemsPoort.
Een bijzondere plek met een rijke geschiedenis, waar kinderen van 0-14 jaar oefenen met samenleven en samenwerken in hun eigen mini-maatschappij. Spelenderwijs en in een veilige omgeving. Samen met ouders, professionals en alle andere betrokkenen hebben we één gemeenschappelijk doel: optimale ontwikkeling van ieder kind. Ik zie je graag snel en kijk ernaar uit met je in gesprek te gaan over het waarmaken van onze gezamenlijke droom!

Saskia Brock
Vestigingsmanager WillemsPoort
Humankind
M 06 –13130198 (aanwezig op ma, di, do en vrijdag)